AKADEMİK ÜNVANLAR

Derece Üniversite Fakülte / Bölüm Yıl
Lisans Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü 2006
Yüksek Lisans Hamburg University of Applied Sciences Doğa Bilimleri Fakültesi / Beslenme Bölümü 2011
Doktora Friedrich Alexander University Erlangen-Nürnberg Doğa Bilimleri Fakültesi / Eczacılık ve Kimya Bölümü 2016
Yrd. Doç. Dr. Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi / Gıda Mühendisliği Bölümü 2017
Yıl Derece Bölüm/Anabilim Dalı Üniversite/Fakülte
2009-2011 Master of Science (M. Sc.) (Yüksek Lisans) Department of Ecotrophology /Food Science Hamburg University of Applied Sciences/ Faculty of Life Sciences 
2012-2016 Doktorin der Naturwissenschaften (Dr. rer. nat.) (Doktora) Department of Chemistry and Pharmacy/Food Chemistry Friedrich Alexander University Erlangen-Nürnberg / Faculty of Sciences

 

Yüksek Lisans Tez Başlığı ve Danışmanı:

Bewertung der licht-induzierten Lipidstabilität von konventionellen und high-oleic Rapsölen supplementiert mit natürlichen Antioxidantien (Doğal antioksidanlar ilave edilmiş normal ve yüksek oleik asitli kanola yağının ışık maruziyeti altındaki yağ stabilitesinin değerlendirilmesi) Danışman: Prof. Dr. Jan Fritsche

DoktoraTez Başlığı ve Danışmanı:

Modulation der GABAergen Wirkung durch Lebensmittelinhaltsstoffe (GABAerjik Etkinin Gıda Bileşenleri ile Modülasyonu) Danışman:Prof. Dr. Monika Pischetsrieder