Derece

Bölüm/Program

Üniversite

Yıl

Lisans

Gıda Mühendisliği

Mustafa Kemal Üniversitesi

2009

Yüksek Lisans

Gıda Mühendisliği ABD

Erciyes Üniversitesi

2012

Doktora

Gıda Mühendisliği ABD

Ordu Üniversitesi

2012- Devam ediyor

Tarakçı, Z., Kocacık, A. Determination of Some Structural Properties of Soapwort Extract Powders Obtained Using Different Drying Methods.4th International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies. Kiev, Ukrayna, 2018, Sözlü Sunum.

Sahin, S., Yarılgaç, T., Balta, F., Tonkaz, T., Çelik, Ö. F., Kocacık, A., Karakaya, O., Özcan, M. M. Antimicrobial Activity, Antioxidant Capacity And Phenolic Content Of Some Plant Species Growing On Highland Area In Ordu Province, Turkey. International Symposium On Medicinal, Aromatic And Dye Plants, Malatya, Turkey, 2017., Sözlü Sunum.

Kocacık, A., Tarakçı, Z., Volatile Compounds Of Root Part Of Gypsophila Arrostii Growing In Turkey. 3rd International Turkic World Conference On Chemical Sciences And Technologies, P155, Bakü, Azerbeycan, 2017., Poster Sunumu.

Tarakçı, Z., Kocacık, A. Some Physical Properties And Chemical Composition Of Kiwifruit Growing In Ordu Province Of Turkey . 3rd International Turkic World Conference On Chemical Sciences And Technologies, P154, Bakü, Azerbeycan, 2017., Poster Sunumu.

Kocacık, A., Tarakçı, Z. Bioactive Properties Of German Chamomile (matricaria Recutita L.) Harvestedin The Different Year And Effect Of Its extracts On Oxidative Stability Of Canola Oil. 2nd International Turkic World Conference On Chemical Sciences And Technologies, P13, Makedonya,2016.,Sözlü Sunum.

Kocacık, A., Yalçın, H. Influence Of Extraction Solvents And Harvesting Time On Total Phenolic Content Of Echinacea Pallidaextracts. 2nd International Turkic World Conference On Chemical Sciences And Technologies, P109, Makedonya,2016., Sözlü Sunum.

Yalçın, H., Sahan, A., Bioactive Properties Of Echinacea pallida harvested In The Different Time And Influence Of Its Extracts On Oxidative Stability Of Sunflower Oil, 2thkiel Food Science Sympossium, P53, Kiel, Germany (2012).

Yalçın, H., Sahan., A., Influence Of The Harvesting Time On The Bioactivity Of Echinacea purpurea, 4th International Congress On Food And Nutrition, P163, Istanbul, Turkey (2011).

Akademik Unvanlar/Görevler

Öğr. Gör., ORDU ÜNİVERSİTESİ, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ., 2017- Devam ediyor

Uzman, ORDU ÜNİVERSİTESİ, MERKEZİ ARAŞTIRMA LAB., 2014 - 2017

Eğitmen, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MYO ,Tahıl Ürünleri Teknolojisi Lab. Uygulamaları, Ön Lisans, 2013-2014

Eğitmen, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MYO, Tahıl Ürünleri Teknolojisi, Ön Lisans, 2013-2014

Eğitmen, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MYO, Yemek Pişirme Teknikleri, Ön Lisans, 2010

Eğitmen, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MYO, Soğuk Yemek Teknolojisi, Ön Lisans, 2010

 

Araştırma Alanları

 

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Bitkisel Doğal Antioksidan Katkı Maddeleri

Süt Ürünleri Teknolojisi